Dinosaurussen : Kijk en voel - Huisman, Fiona, ....- (Ede : Lantaarn, 2020)
Maak kennis met vijf soorten dino's, zoals een vliegende dino en een dino met stekels. Voel eens hoe ruw of glad de vachten aanvoelen. Oblong hardkartonnen prentenboek met fris gekleurde illustraties, tekst op rijm en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.
Vanaf ca. 2 jaar
Keywords: Dinosaurussen; Geschiedenis; Kijk- en voelboekje