Boerderijdieren : Kijk en voel - Huisman, Fiona, ....- (Ede : Lantaarn, 2019)
Meneer Pauw, de koe, het schaap, de varkens en de haan wonen allemaal op de boerderij. Voel je de dikke wollen jas van het schaap en de gladde buikjes van de varkens? Oblong hardkartonnen prentenboek met fris gekleurde illustraties, tekst op rijm en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar. Cover
Vanaf ca. 2 jaar
Keywords: Boerderijdieren; Kijk- en voelboekje