Jungledieren : Kijk en voel - Huisman, Fiona, ....- (Ede : Lantaarn, 2020)
Maak kennis met vijf dieren die in de jungle leven: een toekan, luiaard, slang, krorkodil en nijlpaard. Voel eens hoe zacht een aap en luiaard aanvoelen en hoe glad een nijlpaard. Oblong hardkartonnen prentenboek met fris gekleurde illustraties, tekst op rijm en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.
Vanaf ca. 2 jaar
Keywords: Jungledieren; Dieren; Kijk- en voelboekje