Bosdieren : Kijk en voel - Huisman, Fiona, ....- (Ede : Lantaarn, 2019)
Het hert, de eekhoorn, de beer, de egel en de vos wonen in het bos. Voel eens hoe zacht de vacht van de eekhoorn is, en hoe stekelig die van de egel? Oblong hardkartonnen prentenboek met fris gekleurde illustraties, tekst op rijm en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.
Vanaf ca. 2 jaar
Keywords: Bosdieren; Dieren; Kijk- en voelboekje