Ik zag twee beren woordjes leren : boordevol eerste woordjes - van Straaten, Harmen, 1958- (Amsterdam : Lepold, 2020)
Kleintje Beer en Buurbeertje verkennen samen o.a. de tuin, speeltuin, de het strand en de dierentuin. Wie weet hoe alles heet? Groot vierkant zoek-en aanwijsboek met grote zachtgekleurde kijkplaten met ruim 400 woordjes. Ook voor NT2 met iets oudere kinderen te gebruiken. Vanaf ca. 3 jaar.
Peuters/kleuters
Keywords: Prentenboeken; Zoekboeken