Zing zing : zing de wereld rond - Van Ditshuizen, Marieke, ....-; Aerts, Jef, 1972- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2020)
Marieke van Ditshuizen verzamelde, samen met Aslan Muziekcentrum, elf eenvoudige liedjes uit alle delen van de wereld die je met jonge kinderen kunt zingen. Al zingend reis je van Nederland naar Nieuw-Zeeland en van Suriname naar Marokko. Onderweg kijk je je ogen uit: een dansende stier, een kaaiman in de rivier en duizend lampionnen die de avondlucht verlichten. Jef Aerts schreef er onweerstaanbaar grappige en fantasierijke verhalen bij, geïnspireerd door de liedjes en illustraties. Alle kinderen kunnen meezingen!
3-5
Deze uitgave is mede tot stand gekomen met productiesteun van het Nederlands Letterenfonds.
Keywords: Liedjes