Zo werkt mijn lichaam - Winters, Pierre, ....-; van der Raad, Madeleine, 1978- (Hasselt : Clavis, 2022)
Weet jij hoe je hart werkt en waarom je haren op je huid hebt? Prentenboek over het lichaam. Met weetjes, een quiz en veel getekende kleurenillustraties en enkele dwarsdoorsnedes. Vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.
5-8 jaar
Keywords: Lager onderwijs; Menselijk lichaam; Lichaam