De Vos - Renne, ....- (Hasselt : Clavis, 2016)
Via allerlei vragen ontdek je waar de vos woont, hoe hij leeft en wat zijn geheim is. Met overzicht van o.a. de soorten vossen en sfeervolle paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 t/m 7 jaar.
5-7 jaar
De Nederlandse kinderjury 2017
Keywords: Dieren; Natuur; Vos