De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen - Griffiths, Andy, ....-; Denton, Terry, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Tielt : Lannoo, 2022)
Meneer Grootneus, de uitgever van de boeken van Andy en Terry, is vermist. Gelukkig bevat hun waanzinnige boomhut sinds kort een detectivebureau! Met stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf ca. 9 jaar.
Keywords: Boomhutten; Lager onderwijs