De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen - Griffiths, Andy, ....-; Denton, Terry, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Tielt : Lannoo, 2022)
De boomhut van Andy en Terry telt inmiddels 39 verdiepingen. Ze hebben een machine uitgevonden die boeken kan schrijven. Maar deze reusachtige machine heeft een eigen wil en sluit de twee vrienden buiten. Met stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf ca. 9 jaar.
Keywords: Boomhutten; Lager onderwijs