De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen - Griffiths, Andy, ....-; Denton, Terry, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Tielt : Lannoo, 2022)
Andy en Terry hebben weer dertien nieuwe verdiepingen op hun boomhut geplaatst. Maar ze hebben geen bouwvergunning aangevraagd! Kunnen ze dat met hun nieuwe tijdmachine misschien goedmaken? Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf ca. 9 jaar.
Keywords: Boomhutten; Lager onderwijs