Actualia en ontwikkelingen in duurzaamheidsrapporteringen. - ICCI; Daelman, M., ....-; Fischer, D., ....- (Antwerpen : Maklu, 2022)
De roep om duurzaam ondernemerschap en duurzaamheid klinkt vanuit alle hoeken van de maatschappij en kent verscheidene uitdrukkingsvormen.
Keywords: Bedrijfsrevisoraat; Duurzaamheid; Financiële analyse