Integrale Bedrijfsanalyse. - Schilstra, Henk, ....- (Groningen/Utrecht : Noordhoff Uitgevers, 2022)
Integrale Bedrijfsanalyse leert studenten zelfstandig en systematisch een integrale bedrijfsanalyse uitvoeren vanuit een financieel perspectief. Rapportage is daarbij een belangrijk onderdeel. Studenten maken kennis met de elementaire theorie van de bedrijfsanalyse en krijgen een duidelijk beeld van de brede context van de financiële functie. Ook ontwikkelen ze de bijbehorende competenties: kennis van mondiale financieel-economische gebeurtenissen, analytisch vermogen en vaardigheden om financiële data te interpreteren.
Keywords: Financieel Management