Gered - Westera, Bette, 1958-; De Leeuw, Mattias, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
De zee stijgt, het ijs smelt en de aarde wordt steeds warmer. Arend maakt zich zorgen, maar de andere dieren willen hem niet geloven. Wat nu? Geschreven op rijm. Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Vanaf 4 jaar
Keywords: Klimaatverandering; Prentenboek; Vriendschap; Natuur