Daar komt de winter - van der Zanden, Monique, 1961-; Van Nieuwenhuyzen, Martine, ....- (Zeist : Christofoor, 2022)
Een informatief boek om je al (samen)lezend en experimenterend met elkaar te verwonderen over wat de winter brengt. Beginnende lezers lezen de groot gedrukte teksten, wat meer gevorderde lezers de kleiner gedrukte. Een een leerzaam leesboek voor kinderen die net beginnen met lezen (6 jaar| groep 3). De boeken van Verhalenrijk zijn hartverwarmend! Ze zijn met veel liefde op maat geschreven, prachtig geïllustreerd en hebben natuur als gouden draad door alle verhalen. De leukste manier om (beter) te leren lezen, in de klas of thuis op de bank!
6-8
Keywords: Samenleesboeken