Terug naar dievenschool - Nielandt, Dirk, 1964-; Van Gelder, Job, 1971- (Tilburg : Zwijsen, 2022)
Rolf gaat terug naar de Dievenschool, als geheim agent. Er is een nieuwe baas met een masker. Hij komt Rolf erg bekend voor. AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.
Vanaf 7 jaar
Keywords: Avonturenverhalen