Terug naar dievenschool - Nielandt, Dirk, 1964-; Van Gelder, Job, 1971- (Tilburg : Zwijsen, 2022)
De opa en vader van Rolf zijn echte dieven. Maar Rolf wil geheim agent worden. Daarom sturen ze hem naar de dievenschool. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.
Vanaf 7 jaar
Keywords: Avonturenverhalen