Terug naar dievenschool / : op vrije voeten. - Nielandt, Dirk, 1964-; Van Gelder, Job, 1971- (Tilburg : Zwijsen, 2022)
Rolf zit op een echte dievenschool. Ze gaan op schoolreisje naar een pretpark. Ze moeten kaartjes stelen om binnen te komen. Dat vindt Rolf maar niks. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.
Vanaf 7 jaar
Keywords: Avonturenverhalen