Julius Zebra : rollebollen met de Romeinen - Northfield, Gary, ....-; van de Vendel, Edward, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff., 2022)
Zebra Julius wordt gevangengenomen door de Romeinse soldaten. Eenmaal in Rome moet hij vechten tegen gladiatoren in het Colosseum. Wat staat Julius nog meer te wachten in deze vreemde stad? Met veel stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Gladiatoren; Romeinse rijk