Julius Zebra : bonje met de Britten - Northfield, Gary, ....-; van de Vendel, Edward, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff., 2021)
Julius Zebra wil graag zijn vrijheid terug. Maar de Romeinse keizer wil dat hij nog één ding voor hem doet. Voordat Julius het weet, is hij op weg naar Engeland. Met veel stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Gladiatoren; Romeinse rijk