Julius Zebra : ellende met de Egyptenaren - Northfield, Gary, ....-; van de Vendel, Edward, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff., 2022)
Julius en zijn vrienden lijden schipbreuk op de Egyptische kust. Julius wordt aangezien voor de lang verwachte regengod. Ze krijgen een triomftocht door Egypte. Maar dan doet Felix iets doms. Met veel stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Gladiatoren; Romeinse rijk