Sinterklaas? Wie is dat eigenlijk? - Bellière, Charlotte, ....-; De Haes, Ian, ....-; Ris, Ineke, ....- (Antwerpen : Uitgeverij C. de Vries-Brouwers, 2021)
Die oude man met een baard, die een rode jurk aan heeft en een punthoed op zijn hoofd draagt, en die in een speelgoedwinkel op een troon zit... wie is dat eigenlijk? Als Tijn daar achter komt, weet hij wel zeker dat hij geen cadeautje zal krijgen.
3-5
Keywords: Prentenboeken. -- Sinterklaas