Off-Grid Adventures : 20 ongetemde reisverhalen rond de wereld. - De Ruyck, Lien, ....- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2022)
Off-Grid Adventures bundelt twintig uitzonderlijke reisverhalen naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Zoals de Japanse kunsteilanden Naoshima en Teshima, het koraaleiland Vamizi in Mozambique, maar ook Zuid-Korea, Kirgizië, Tsjernobyl en Antarctica. Ontdekkingsreiziger en auteur Lien De Ruyck trekt al meer dan tien jaar lang naar alle uithoeken van de wereld en neemt haar grenzeloze nieuwsgierigheid mee. Ze daagt je uit een avontuurlijk leven te leiden en met frisse verwondering naar de wereld te kijken. Dit boek is een bron van inspiratie voor de moderne avonturier die ver van de platgetreden paden wil blijven, op zoek naar ervaringen om het leven te vieren, met respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking.
Keywords: Reizen