Juf Braaksel : en de magische ring - Slee, Carry, ....- ([Amsterdam] : Overamstel Uitgevers, 2022)
Lotte moet, tegen haar zin, haar stiefvader helpen bij het opzetten van zijn bedrijf. En op school zorgt het nieuwe schoolhoofd, de nare juf Brakel, voor veel onrust. Lotte en haar beste vriend Thijs hopen dat de geheime, magische ring van juf Evi voor een oplossing kan zorgen. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhalen; Schoolleven