De wolf - Renne, ....- (Hasselt : Clavis, 2015)
Maak kennis met de wolf! Zie waar deze harige vriend woont, ontdek wat hij eet, leer wie zijn grootste vijand is en hoe hij zijn dag vult. Een boek om je tanden in te zetten.
De Nederlandse Kinderjury 2016
5-7 jaar
Keywords: Wolven; Dieren