Juf Braaksel : en de geniale ontsnapping - Slee, Carry, ....- ([Amsterdam] : Overamstel Uitgevers, 2022)
Juf Braaksel blijft valse plannen maken om de leerlingen te dwarsbomen. Ondertussen ontdekt Thijs een familiegeheim en willen twee zogenaamde vriendinnen van juf Braaksel Thijs ontvoeren, om die nare juf achter de tralies te krijgen. Dit loopt al gauw uit de hand. Kan Lotte Thijs redden? Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: School; Spanning; Vriendschap