Vriend - Boonen, Stefan, 1966-; Van Lierde, Jan, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2022)
Al zolang ze weten, zijn olifant en zebra beste vrienden. Van poot tot snuit: dikke vrienden. Met heel hun hart: echte vrienden.
3-5
Keywords: Prentenboek. -- Vriendschap