Roaming America : een roadtrip langs alle Amerikaanse nationale parken. - Hahnel, Renee, ....-; Hahnel, Matthew, ....- (Tielt : Lannoo, 2019)
Professionele reisfotografen Renee en Matthew Hahnel hebben het avontuur van hun leven beleefd... een zeven maanden durende reis langs alle nationale parken van Amerika. In de loop van deze gedenkwaardige roadtrip hebben Renee en Matthew 39 staten en twee overzeese gebiedsdelen bezocht, meer dan 40.000 kilometer gereden, zijn ze 26 keer op het vliegtuig gestapt en hebben ze vele honderden kilometers gewandeld door enkele van de spectaculairste landschappen op aarde. Roaming America vertelt hun verhaal aan de hand van adembenemende beelden en inspirerende overpeinzingen die je zwerflust zullen aanwakkeren. De Hahnels maken je deelgenoot van hun persoonlijke ervaringen en geven je tips om je te helpen je eigen parkenavontuur te plannen!
Roaming America : exploring all the US national parks
Keywords: Reizen