Juf Braaksel : en het meesterbrein - Slee, Carry, ....- ([Amsterdam] : Overamstel Uitgevers, 2022)
Lotte, Thijs en hun klasgenoten van groep zes willen die vreselijke juf Braaksel het liefst van school verjagen. Als een nieuwe leerling op school komt, de superslimme Lucas, blijkt Braaksel monsterlijke plannen met hem te hebben. Nu moeten ze zeker in actie komen! Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: School; Spanning; Vriendschap