Soft Skills : Do en mind skills om de leerkracht te zijn die je écht wilt zijn - Lievens, Niels, ....- ([Amsterdam] : [Brave New Books], 2022)
Soft skills in het onderwijs zijn een set aan vaardigheden en handelingen die verbindend en herstelgericht zijn, maar die ten allen tijde zorgen dat je de leerkracht blijft die je écht wilt zijn.
Keywords: Onderwijs; Professionalisering leerkracht