Afrika is geen land - Faloyin, Dipo, ....-; de Vries, Annemie, ....- (Amsterdam : De Bezige Bij, 2022)
Beschouwing over de politieke, sociale en culturele veelzijdigheid van het continent Afrika, met ruimte voor persoonlijke overwegingen van de auteur. Cover
Keywords: Dekolonisatie Afrika