Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren - Llewellyn, Tom, ....-; Ottens, Esther, ....- (Houten : Van Holkema & Warendorf, 2023)
Josh verhuist naar een vreemd huis met schuine vloeren, volgekrabbelde muren en pratende ratten. Het huis blijkt een duister geheim te hebben. Vanaf ca. 9 jaar. Cover
Vanaf 9 jaar
Keywords: Mysteries; Uitvinders