Wie achter deze deur verdwaalt - Kromhout, Rindert, 1958-; Dragt, Tonke (Antonia Johanna), 1930-2024; Faas, Linde, ....- (Amsterdam : Leopold, 2021)
De verlegen Laurenzo gaat met klasgenote Teja op bezoek bij de beroemde schrijfster Lavinia. Bij haar thuis ontdekt hij een deur die altijd op slot zit. Wat zit daarachter en wie is de geheimzinnige ambassadeur? Ze gaan op onderzoek uit. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Fantasieverhalen