Julia's reis : een magisch kunstavontuur - Zetterhom, Finn, ....- (Utrecht : De fontein, 2022)
Als Julia (12) in een museum een schilderij aanraakt, wordt ze wakker in het schilderij. Via allerlei schilderijen reist ze door de tijd en leert van de beroemde schilders van alles over kunstgeschiedenis. Vanaf ca. 12 jaar.
Vanaf 12 jaar
Lydias hemlighet
Keywords: Schilderkunst; Tijdreizen