Stoere verhalen over kunst - Berns, Manon, ....-; Paalman, Manon, ....- (Alkmaar : Kluitman, 2022)
Kunstboek over zestien kunstwerken en hun makers. Met creatieve opdrachten en illustraties in kleur. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Van 9 tot 12 jaar
Keywords: Kunst