Het grote schrijf-doe-boek : 365 oefeningen, tips en ideeën voor een heel jaar schrijven - Stiller, Louis, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Atlas Contact, 2021)
Suggesties voor het oefenen van creatief schrijven. Cover
Keywords: Literaire techniek; Schrijven