Schrijven naar bewustzijn : Ontdek je ware verhaal - Brown, Joey, ....- (Haarlem : Altamira, 2022)
Met schrijven over jezelf en over je leven leer je onderscheid maken tussen het verhaal dat je over jezelf vertelt en wie je echt bent.
Keywords: Biografiewerk; Schrijftherapie