Briefjes voor Pelle - Slegers, Marlies, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2021)
Precies een jaar nadat zijn vader is overleden, krijgt de hoogbegaafde Pelle (12, ik-persoon) een schoenendoos gevuld met briefjes van zijn vader. Hij moet de briefjes op volgorde openen en de opdrachten uitvoeren. Dat leidt tot onverwachte gebeurtenissen waardoor het leven van Pelle en zijn moeder weer kleur krijgt. Vanaf ca. 10 jaar.
Vanaf 10 jaar
Keywords: Hoogbegaafde kinderen; Rouwproces