De balletschoenen van Aya - Bruton, Catherine, ....-; Bergboer, Ernst, ....- (Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, 2020)
Aya (11) is met haar ouders en broertje gevlucht uit Syrie. Maar onderweg zijn ze haar vader kwijtgeraakt en ze weten niet of hij nog leeft. In Engeland vragen ze asiel aan, maar kunnen ze daar blijven? En zal Aya’s droom om balletdanseres te worden ooit uitkomen? Vanaf ca. 11 jaar.
Vanaf 11 jaar
Keywords: Ballet; Migranten; Syrië; Vluchtelingen