Jij en ik : Verhalen over vriendschap en vluchtelingen - Terlouw, Jan, ....-; Wanders, Gijs, ....-; van Andel, Margaretha, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2018)
Zou jij mensen tijdens de Hongerwinter eten hebben gegeven? Wat doe je als een kind uit een ver land in je klas komt? En hoe zou je op een andere planeet worden ontvangen als je de aarde moet ontvluchten? Bundel met verhalen en gedichten van verschillende schrijvers over vluchtelingen. Vanaf ca. 10 jaar.
Vanaf 10 jaar
De Nederlandse kinderjury 2019
Keywords: Vluchtelingen