Stinkhond : op de boerderij - Gutman, Colas, ....-; Boutavant, marc, ....-; Vanden Heede, Sylvia, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Stinkhond belandt op de boerderij van Hak, die blikvoer maakt van dieren. Zullen Stinkhond en Plattekat hun geliefde vuilnisbak ooit nog terugzien? Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf 4 jaar, leren lezen vanaf 7 jaar.
Voorlezen vanaf 5 jaar, lezen vanaf 7 jaar