Stinkhond : zoekt een baasje - Gutman, Colas, ....-; Boutavant, marc, ....-; Vanden Heede, Sylvia, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Als Plattekat aan haar vriend uitlegt wat baasjes zijn, wil Stinkhond ook een baas. Maar dat is niet eenvoudig als je een zwerfhond bent, stinkt naar vis en eruitziet als een oud tapijt. Zal het Stinkhond toch lukken een baasje te vinden dat van hem houdt? Met veel grappige kleurentekeningen.
Vanaf 7 jaar