Stinkhond : naar het circus - Gutman, Colas, ....-; Boutavant, marc, ....-; Vanden Heede, Sylvia, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Stinkhond en Plattekat helpen een meisje en haar olifant om een arm familiecircus weer op de kaart te zetten. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Voorlezen vanaf 5 jaar, lezen vanaf 7 jaar