De keukenprins van Mocano : reis naar het Høge Nøørden - Masters, Mathilda, 1963-; Overwater, Georgien, 1958-; Matthys, Aurélie, 1986- (Tielt : Lannoo, 2017)
Kokkie krijgt een kaart waarop staat: vader is verloren. Kokkie reist naar het Høge Nøørden om haar vader te zoeken. En Max en Trixie mogen mee. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhalen