De keukenprins van Mocano : koekjes voor de koningin - Masters, Mathilda, 1963-; Overwater, Georgien, 1958-; Matysik, Tatjana, ....- (Tielt : Lannoo, 2020)
Als de koningin de gevangenis bezoekt waar Max (ik-figuur) in de keuken woont, wordt ze gekidnapt. Ook Max’ beste vriendin Trixie en zijn geheime huisdier Stefaan zijn ineens verdwenen. Max gaat op onderzoek uit. Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhalen