De keukenprins van Mocano : het geheim achter het fornuis - Masters, Mathilda, 1963-; Overwater, Georgien, 1958-; Matysik, Tatjana, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Max (ik-figuur) woont in de keuken van zijn tante Kokkie, die kokkin is in een gevangenis. Met Trixie, dochter van de gevangenisdirecteur en zijn beste vriendin, ontdekt hij een geheimzinnig luik in de oven. Wat bevindt zich daarachter? Vanaf ca. 9 jaar.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhalen