Schrijf je vrij : vind je innerlijke vrijheid met Mindful Analysis - Windrich, Mirjam, ....- (Utrecht : Kosmos, 2016)
'Schrijf je vrij' van Mirjam Windrich behandelt stress en spanning op je werk, relatieproblemen of depressieve klachten. Mindful Analysis is een beproefde methode om schrijvend problemen te analyseren: vier overzichtelijke fases die je helpen helderheid en inzicht te krijgen en een duidelijk plan te maken om het probleem aan te pakken. De aansprekende voorbeelden en praktische aanwijzingen maken dit tot een inspirerende ervaring.
Keywords: Mindfulness