Tim de kleine boswachter - Hogenbosch, Tim, ....-; Schutten, Jean Paul, ....- (Amsterdam : Volt, 2022)
Tim is gek op het bos en weet bijna net zo veel over de natuur als zijn vader, die boswachter is. Maar ook Tims nieuwe vriendin Tippi weet veel over het bos. Samen beleven ze veel avonturen, ook met kauwtje Hansje, Tims onafscheidelijke vriend.
Vanaf 6 jaar
Keywords: Avonturenverhalen; Bossen