Schrijven vanuit je hart : de kunst van creatief schrijven - Goldberg, Natalie, ....-; ter Meer, Janny, ....- (Haarlem : Altamira, 2021)
Meer dan een miljoen Nederlanders heeft de wens om een boek te schrijven. Maar hoe begin je hiermee? In 'Schrijven vanuit je hart' krijg je tips en oefeningen om je droom waar te maken. Zelf een boek schrijven is de droom van veel mensen. Met de tips en oefeningen van Nathalie Goldberg was zelf een boek schrijven nog nooit zo makkelijk. 'Schrijven vanuit je hart' is een gepassioneerde oproep om je diepste gedachten onder woorden te brengen. Het boek is opgebouwd uit 64 hoofdstukken van drie pagina's, waarin steeds een advies wordt uitgewerkt. Het zijn zonder uitzondering inspirerende teksten die tot de verbeelding spreken en de lezer stimuleren om te schrijven vanuit zijn of haar hart.
Dit boek is eerder, in gewijzigde vorm verschenen als 'Zen en de kunst van creatief schrijven'.
Writing down the bones
Keywords: Literaire techniek