Tim de kleine boswachter / : de baas van het bos - Hogenbosch, Tim, ....-; Schutten, Jean Paul, ....- (Amsterdam : Volt, 2022)
De kleine boswachter Tim beleeft samen met zijn vriendinnetje Tipi en zijn tamme kraai Hansje allerlei avonturen in het bos. Met zwart-wit illustraties.
Vanaf 6 jaar
Keywords: Avonturenverhalen; Bossen